Kaartjes » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Hoe en wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Op de dag dat je bestelling binnen komt bij tante Peppie wordt je bestelling mooi ingepakt voor verzending. Soms kan het zijn dat deze bestelling nog mee kan met de post, in ieder geval wordt je bestelling de volgende dag aangeboden aan PostNL. Bestel je in het weekend dan zal je bestelling op maandag op de bus worden gedaan.. Je bestelling wordt dus zo snel mogelijk geleverd, tenzij er een andere levertijd staat aangegeven bij een product dat je besteld hebt.

Ik heb besteld, maar geen bevestiging hiervan gehad.

Bij tante Peppie krijg je automatisch een bestelbevestiging per mail. Het kan zijn dat deze bevestiging in je spamfolder terechtgekomen is, dus kijk daar eerst even. Waarschijnlijk is de bestelling wel gewoon binnen gekomen bij tante Peppie. Bij twijfel mag je altijd even mailen.

Ik wil iets bestellen en eigenlijk wil ik dit laten inpakken kan dit?

Ik houd van cadeautjes inpakken. Dus al je bestellingen worden op een leuke manier ingepakt als een klein cadeautje. Want of je de kaartjes nou voor jezelf of een ander aanschaft. Ook jij krijgt in ieder geval een klein pakketje in je brievenbus om uit te pakken! 

Maak je de kaarten zelf?

Ik als Tante Peppie ontwerp en teken de kaarten zelf. Vervolgens worden de ontwerpen digitaal gemaakt, zodat de drukkerij er mooie kaarten van kan drukken.. Op die manier zijn de kaarten van de beste kwaliteit! Alle kaarten zijn A6 formaat en gedrukt op 300 grams Kraft karton. Je krijgt bij iedere kaart ook een Biotop envelop met een afdruk van het logo van tante Peppie erop. 

Is tante Peppie ook te volgen op sociale media?

Op Pinterest heeft tante Peppie een aantal borden, deze worden regelmatig aangevuld met leuke inspirerende pins en product pins. Maar de meeste feed kun je vinden op Facebook en Instagram.

Komen er nog nieuwe ontwerpen in de webwinkel?

Ja hoor! Genoeg inspiratie voor nieuwe kaarten. Blijf de website dus in de gaten houden. Naast kaarten is er nog meer te koop. En er staan altijd andere producten op de bucketlist, maar daar is tante Peppie achter de schermen nog mee bezig.

Ik heb zelf een winkel en wil de kaartjes van tante Peppie in mijn assortiment, kan dit? 

De kaartjes hangen op dit moment al in meerder winkels, dus ja dat kan. Ik vind het wel fijn om eerst even kennis te maken en samen te kijken naar de mogelijkheden. Maar heb je interesse mail gerust naar info@kaartjesvantantepeppie.nl  je krijgt altijd een antwoord terug.

 

 

Ben je benieuwd waar tante Peppie nog meer te zien is? Volg haar dan op Facebook, Instagram en Pinterest.