Kaartjes » Tante Peppie

De online kaartenwinkel van tante Peppie

Hé hallo fijn dat je er bent! Welkom in mijn online kaartenwinkel. Ik ben tante Peppie en geniet er iedere keer weer van om een ander blij te maken met mijn zelf ontworpen kaartjes!

In een tijd van digitale post en sociale media is een ECHT kaartje nou juist enorm tof om te krijgen. Een persoonlijk handgeschreven kaartje, als een klein cadeautje verpakt in een mooie envelop en vervolgens met liefde gepost. Het laat net dat beetje extra aandacht zien voor elkaar en dat is waar het mij om gaat.

Ook jij kunt die extra aandacht aan iemand geven. Verstuur gewoon wat vaker echte post. En met de kaartjes van Tante Peppie zorg je ervoor dat je altijd leuke, grappige en originele kaartjes in huis hebt. Genoeg keuze om bij iemand een lach op het gezicht te toveren!

Alle tekeningen en teksten op de kaarten maak ik zelf met zwarte inkt. Geen strakke, perfecte lijntjes, een potlood of gum gebruik ik niet. En de zwarte kat? Dat is mijn grote inspiratiebron. Eén die nooit ver weg is en altijd in is voor een beetje liefde en aandacht.

En dat laatste hoop ik met mijn kaartjes ook naar jou toe te sturen. Voor jezelf of om aan een ander te geven!

 

De Kaartjes van tante Peppie zijn in Zeeland ook in een paar echte winkels te koop! 

- Pluk de Dag, bloemen en sfeer in Middelburg 

- Cadeaushop Emte in Oostkapelle

- Etos Augustijn in Vlissingen 

 

 

 

Heb jij een eigen winkel en ook interesse? Mail naar info@kaartjesvantantepeppie.nl

en we bespreken samen de mogelijkheden.