Home » Tante Peppie

De online kaartenwinkel van tante Peppie

Mijn naam is Liesbeth van der Plas-Snel, maar mijn bijnaam in de familie is vanaf de geboorte van mijn eerste neefje: tante Peppie. Ik teken al mijn hele leven en ben een paar jaar geleden, naast mijn werk in het onderwijs, begonnen met het tekenen en ontwerpen van kaarten en andere producten. In het tekenen vind ik mijn rust en kan ik altijd mijn creativiteit kwijt. En ik heb gemerkt dat het ook heel leuk is dit met anderen te delen.

In een tijd van digitale post en sociale media is een ECHT kaartje nou juist enorm tof om te krijgen. Een persoonlijk handgeschreven kaartje, als een klein cadeautje verpakt in een mooie envelop en vervolgens met liefde gepost. Het laat net dat beetje extra aandacht zien voor elkaar en dat is waar het mij om gaat.

Alle tekeningen en teksten op de kaarten maak ik zelf met zwarte inkt. Geen strakke, perfecte lijntjes, een potlood of gum gebruik ik niet. En de zwarte kat? Dat is Huppie en hij is tien jaar lang mijn grote inspiratiebron geweest. Hij was nooit ver weg en was altijd in voor een beetje liefde en aandacht. Helaas is hij niet meer bij ons, maar zal hij altijd verbonden blijven met tante Peppie!

Ben je op zoek naar een origineel ontwerp voor een eigen kaartje of wil je een poster in de stijl van de kaarten van tante Peppie dan kan ik ook iets op maat voor je maken. Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we samen naar je wensen en ideeën. 

info@kaartjesvantantepeppie.nl