Home » Meer van tante Peppie » Tante Peppie

Wie is tante Peppie?

Mijn naam is Liesbeth van der Plas-Snel, maar al vanaf de geboorte van mijn eerste neefje (en dat is ondertussen al heel wat jaartjes) ga ik door het leven als tante Peppie.

Ik teken al mijn hele leven en ben een paar jaar geleden, naast mijn werk in het onderwijs, begonnen met het tekenen en ontwerpen van kaarten en andere producten. Alle ontwerpen op de kaartjes maak ik zelf met zwarte inkt. Geen strakke, perfecte lijntjes, maar daarna wel mooi strak drukwerk.

Mijn andere favoriete bezigheid is het op zoek gaan naar unieke vondsten op verschillende markten, tweedehands winkeltjes rommelmarkten en kringloopwinkels. Ik struin ze het liefst allemaal af. 

Ik noem ze mijn Vindsels. Soms antiek, soms vintage en ook curiosa of brocante spullen. Maar allemaal unieke en bijzondere schatten! 

Het vakmanschap straalt er vaak vanaf en stuk voor stuk zijn het duurzame spullen. De tijd heeft het vaak alleen nog maar mooier gemaakt.

 

Regelmatig zullen er nieuwe Kaartjes en Vindsels van tante Peppie verschijnen. Leuk voor jezelf of als uniek cadeautje voor een ander. 

Want al jouw bestellingen worden als cadeautje ingepakt. 

 

 

 

 

info@kaartjesvantantepeppie.nl