• Gratis als cadeau ingepakt
  • Snelle levering

Algemene voorwaarden

 

Verzendkosten

Je bestelling wordt verzonden met brievenbuspost voor het tarief van €3,95 of met pakketpost voor €6,75. Voor zware of grote items €13,00 Uiteraard wordt jouw bestelling als cadeautje ingepakt en daarna met zorg verpakt en in een stevige envelop met luchtkussentjes of doos naar je toe gestuurd! 

Betaling

In de webwinkel kun je veilig betalen via IDeal. Je bestelling zal zo snel mogelijk na het ontvangen van deze betaling in orde worden gemaakt en naar je toe worden gestuurd. Heb je het idee dat de betaling niet goed gegaan is en twijfel je wat je moet doen. Mail even naar info@kaartjesvantantepeppie.nl en samen regelen we het! 

Verzending en levertijd

De kaarten worden als klein cadeautje verpakt en verzonden in een stevige luchtkussentjes envelop, brievenbus doosje of doos.. Tante Peppie probeert je bestelling binnen twee werkdagen, na betaling, op de post te doen, mits anders staat aangegeven. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. 

Retourneren

Tante Peppie wil niets liever dan dat jij blij en helemaal gelukkig wordt van je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoort ze dat graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact op via info@kaartjesvantantepeppie.nl dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (zoveel mogelijk in de originele staat). Tante Peppie boekt de gemaakte kosten terug. In alle gevallen zijn de verzendkosten voor het retourneren voor de koper.

Uitverkocht artikel
De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel toch niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen.

Inpakservice
Je bestelling wordt altijd met veel zorg en aandacht feestelijk ingepakt. 

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden.

Contact

Tante Peppie

Veersesingel 288

4332 TJ Middelburg

(let op: geen bezoekadres)

 

info@kaartjesvantantepeppie.nl

Kvk: 69609659

Algemene voorwaarden
Het is alleen mogelijk om producten te bestellen als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Intellectueel eigendom

Deze webwinkel is eigendom van tante Peppie. Tekst- en beeldmateriaal van deze site en van de producten mogen alleen gebruikt worden met uitdrukkelijke toestemming.